Reportáž z kurzu přípravy steaků v Puppu
Autor: administrator <admin(at)server.cz>,
Téma: Akce,
Vydáno dne: 06. 03. 2010
V neděli 28.února jsme s generální ředitelkou grandhotelu Pupp Andreou Pfeffer Ferklovou pořádali již druhý kurz vaření.
Místo konání: Grandhotel Pupp - kuchyně Becher´s Baru
Kurz vedl manžel Andrey - Tomáš Pfeffer - šéfkuchař Savoy Westend a Vlaďka Příhodová - šéfkuchařka GH Pupp
obrazová dokumentace po rozkliknutí názvu článku ....
P.S.: Info pro účastníky kurzu: Všechna fota jsou k dispozici na CD v kanceláři sdružení. V menším rozlišení zašleme mailem.
Popisky k obrázkům se zobrazí najetím kurzoru na jednotlivé snímky
Nejen že jsme se dověděli a naučili mnoho užitečných věcí, ale hlavně jsme si pochutnali na steacích z hovězí svíčkové, ale i pupku, šťavnaté loupané plece a na závěr na jelení panence s brusinkami...
Těšíme se na příští kurz. Nápady, na jaké téma by se měl konat, jsou vítány. :)